Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από 18 Μαΐου καθίσταται δυνατή η έναρξη μαθημάτων στο σχολείο μας για μαθητές Γυμνασίου τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας καθώς και τις απαραίτητες αποστάσεις (1,5 μέτρο μεταξύ μαθητών και διδασκόντων).
Όπως γνωρίζετε βασική αρχή του σχολείου μας είναι τα αυστηρά ολιγομελή τμήματα σε κάθε τάξη ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχοντας ως βασική προτεραιότητα την υγεία  όλων μας, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί ανακατανομή των μαθητών ανά αίθουσα όπου αυτό απαιτείται και θα προσφερθεί η δυνατότητα παράλληλης ζωντανής παρακολούθησης μαθήματος εξ αποστάσεως.

Για τα παιδιά του δημοτικού θα συνεχιστεί η διαδικτυακή διδασκαλία στο σπίτι, η οποία πραγματοποιείται όλο αυτό το διάστημα της αναστολής λειτουργίας του σχολείου μας, ώστε να ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αν τις προσεχείς μέρες έχουμε ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων  σχετικά με τους μαθητές του Δημοτικού θα έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα καθώς και για τα μέτρα υγιεινής και προστασίας που θα τηρηθούν.
Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη.