Εγκαταστάσεις

Οι χώροι του σχολείου μας διακρίνονται για την ποιότητά τους. Είναι πλήρως ανακαινισμένοι και κατάλληλα διαμορφωμένοι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του υπουργείου σε ότι αφορά την ασφάλεια των παιδιών. Το  περιβάλλον είναι  ευχάριστο και φιλικό, με σεβασμό στις ανάγκες των μαθητών.

Διαθέτουμε τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας, χώρο υποδοχής- γραμματείας, αίθουσα καθηγητών και χώρο αναμονής μαθητών.

Οι αίθουσες διδασκαλίας μας είναι ευρύχωρες, φωτεινές, με θερμομόνωση και ηχομόνωση, κλιματιζόμενες, άρτια εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες τελευταίας τεχνολογίας, projectors και σύστημα ήχου. Επιπλέον κάθε αίθουσα διαθέτει μίνι βιβλιοθήκη εξοπλισμένη με ποικιλία ξενόγλωσσων εξωσχολικών βιβλίων για μαθητές διαφόρων ηλικιών.

Καθηγητές

Οι καθηγητές είναι έμπειροι εκπαιδευτικοί και φροντίζουμε για τη συνεχή επιμόρφωσή τους σε σχέση με την αναπτυξιακή ψυχολογία και τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Πρωτίστως όμως, είναι γνήσιοι παιδαγωγοί που στηρίζουν τους μαθητές και φροντίζουν να τους εμπνέουν να προσπαθούν. Οι συνεργάτες μας είναι σύγχρονοι στη σκέψη και μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων βοηθούν τους μαθητές να σκέφτονται και να δρουν στη γλώσσα που μαθαίνουν .